prepre

Ik wil gebruikmaken van personal counselling voor mezelf.

Via mijn werkgever kan ik kosteloos en vertrouwelijk gebruikmaken van
de diensten van DEDITIO.
 *
Mijn gegevens zijn:
 *
 heer
 mevrouw
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
NB. Uw werkgever wordt niet geïnformeerd over uw aanmelding en de gesprekken die u met DEDITIO voert. Uw werkgever ontvangt uitsluitend anonieme statistische informatie over het gebruik van de dienstverlening van DEDITIO.
Beschikbaarheid:
 *
 *
Na de telefonische intake beslis ik zelf of ik gebruik wil maken van telefonische, face-to-face of e-counselling met een counsellor. Face-to-face gesprekken vinden plaats op één van de locaties van DEDITIO.
 *
 Akkoord
U ontvangt een ontvangstbevestiging van deze aanvraag op het email adres dat u hierboven heeft vermeld.
Anti-spam *
7 + 2 =