prepre
ROCHUS DEURNE JEUGD 2019-2020 
Via dit formulier kan U uw kind opgeven als kandidaat jeugdlid bij onze club.

Voor het seizoen 2019-2020 worden verschillende infosessies georganiseerd.

Wij starten zeker terug op met de leeftijdscategoriën vanaf U6 tot en met U13.

De hogere categorieën zullen afhankelijk zijn van het aantal deelnemers.

Voor ons dossier vragen wij U hieronder reeds alle benodigde gegevens voor inschrijving, doch het is nog geen inschrijving. U bent na het invullen van dit formulier dus nog tot niets gebonden. Uiteraard zullen wij op basis van deze lijsten onze teams proberen in kaart te brengen tegen de eerste info sessie. Dus we vragen U wel enkel dit formulier in te vullen als U vrij zeker bent dat U en uw kind(eren) volgend jaar deel willen uitmaken van de Rochus familie.
 
 2 / 3
 
DEEL 1 GEGEVENS SPELER 
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 3 / 3
 
DEEL 2: GEGEGEVENS VADER, MOEDER OF VOOGD 
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
Het formulier is bijna volledig ingevuld.

Op onze website www.rochus.be vindt U alle verdere info over onze werking.

We willen U als ouder wel wijzen op het groot belang van uw betrokkenheid bij de club. Voor een aantal zaken bent U als ouder nodig. Een aantal taken zoals het wassen van de uitrustingen (beurtrol ouders), vervoer naar de verplaatsingen (om de 14 dagen), 2 délégués per team, enzovoort. Het zijn allemaal taken die door ouders vrijwillig uitgevoerd moeten worden, maar die onontbeerlijk zijn voor een goede werking.

Lees dus zeker alle info aandachtig.


Wij sturen U hierover meer informatie zowel via E-mail als via uw gsm door middel van een whats'app bericht. Indien U deze laatste dienst niet gebruikt, check dan zeker goed uw mail 
Het paspoortnummer wordt gevraagd ter controle dat het formulier wel degelijk door een ouder of voogd werd ingevuld en niet door de speler zelf. 
 *

Next