prepre
Inschrijfformulier voor nieuwe leden waarvan de aanvraag (betaling contributie) door de gemeente Vught is goedgekeurd. 
PERSOONLIJKE GEGEVENS 
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
(factuuradres)
DIGITALE SPELERSPAS
Vanaf 11 jaar is een digitale spelerspas nodig. Installeer de voetbal.nl-app en upload je profielfoto. De foto mag een zwart-wit of kleurenfoto zijn; foto’s met zonnebril e/o pet worden niet geaccepteerd. 

(digitale spelerspas)
 2 / 3
 
 *
 *
 *
 *
 *
Met het digitaal ondertekenen van deze inschrijving verklaart u akkoord te gaan met de reglementen van de KNVB en van Zwaluw V.F.C. 
 *
 *
Binnen 3 weken na het indienen van een aanvraag door een intermediair (let op: als ouder kunt u niet rechtstreeks een aanvraag bij het JSF indienen), en na een positief besluit van Jeugdsportfonds, is het mogelijk om te voetballen bij Zwaluw V.F.C.. De factuur wordt naar het Zwaluwlid gestuurd en hij/zij overhandigt de factuur aan hun intermediair die vervolgens zorg draagt voor afhandeling van de aanvraag. 
 *
 3 / 3
 
VRIJWILLIGERS
Als voetbalvereniging houden wij ons natuurlijk voornamelijk bezig met voetbal. Toch worden wij steeds meer geconfronteerd met onderwerpen waarvan we niet altijd voldoende kennis en kunde in huis hebben. Mogelijk heeft u dergelijke kennis wel. Hierbij vragen wij u dan ook uw beroep / functie aan te geven zodat wij u, indien nodig, kunnen benaderen voor (gratis) hulp / advies. 

vanaf 15 jaar
Na verzenden van dit formulier ontvangt u direct een bevestiging in uw mail-box!

 
Tekst wijzigen 

Next