prepre
PERSOONLIJKE GEGEVENS 
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
(factuuradres)
DIGITALE SPELERSPAS
Vanaf 11 jaar is een digitale spelerspas nodig. Installeer de voetbal.nl-app en upload je profielfoto. De foto mag een zwart-wit of kleurenfoto zijn; foto’s met zonnebril e/o pet worden niet geaccepteerd.  

(digitale spelerspas)
 2 / 4
 
 *
 *
 *
 *
 *
 3 / 4
 
CONTRIBUTIE
Bij voetbalvereniging Zwaluw V.F.C. wordt de contributie automatisch geïncasseerd. Opzegging van het lidmaatschap moet vóór 31 mei van enig jaar vóór het begin van de nieuwe competitie worden doorgegeven middels ons online opzegformulier (tevens vervalt dan deze machtiging). Als u het niet eens bent met de afschrijving, dan kunt u deze binnen acht weken laten terugboeken, vraag uw bank naar de voorwaarden.  
DOORLOPENDE EURO-INCASSO MACHTIGING S€PA 
 *
 *
 *
Met het digitaal ondertekenen van deze digitale SEPA-machtiging geeft u toestemming aan uw bank en aan Zwaluw V.F.C., Postbus 2125, 5260 CC Vught, incassant ID: NL41ZZZ402152890000, om de contributie van uw rekening af te laten schrijven. Hierbij verklaart u tevens akkoord te gaan met de reglementen van de KNVB en van Zwaluw V.F.C. 
 *
 *
 4 / 4
 
VRIJWILLIGERS
Als voetbalvereniging houden wij ons natuurlijk voornamelijk bezig met voetbal. Toch worden wij steeds meer geconfronteerd met onderwerpen waarvan we niet altijd voldoende kennis en kunde in huis hebben. Mogelijk heeft u dergelijke kennis wel. Hierbij vragen wij u dan ook uw beroep / functie aan te geven zodat wij u, indien nodig, kunnen benaderen voor (gratis) hulp / advies. 

vanaf 15 jaar
Na verzenden van dit formulier ontvangt u direct een bevestiging in uw mail-box!

 

Next