prepre
 
Inschrijfformulier Fairs Het Brokantien Events
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
Brocante Voorjaarsfair Orvelte
14 en 15 mei 2022
10.00-17.00 uur 

vul in; JA of NEE

vul in; 1 of 2

vul in; JA of NEE
Zomerfair Orvelte
23 en 24 juli 2022
10.00-17.00 

vul in; JA of NEE

vul in; 1 of 2

vul in; Ja of NEE
Brocante Herfstfair Orvelte
3 en 4 september 2022
10.00-17.00 uur
 

vul in; Ja of NEE

vul in; 1 of 2
Winterfair Orvelte
26 en 27 november 2022
10.00-17.00 uur 

vul in; 1 of 2
 *
vul in; uw eigen naam
*Voorwaarden Het Brokantien Events 2021
Standhouder dient zelf een verzekering af te sluiten tegen eventuele calamiteiten. Indien u de planken uit uw kraam haalt en de kraam krijgt schade door wind etc. bent u verantwoordelijk dit valt niet onder de verzekering van de kraamverhuurder. Het Brokantien Events is niet verantwoordelijk voor schade veroorzaakt door slecht weer, schade door derden, diefstal, terrorisme). Mocht door onvoorziene omstandigheden een fair worden afgelast dan is dat overmacht. Indien het sta geld al is voldaan zal dit worden doorgeschoven na de eerstvolgende fair. De Brink wordt door de organisatie omheind. Vrijdag en Zaterdagnacht is er bewaking op het terrein aanwezig. Uw kraam goed afdekken voor de nacht. Orvelte heeft een beschermd dorpsgezicht daarom is het niet toegestaan eigen tenten, parasols of kramen te gebruiken. Tijdens opening van de fairs zijn alleen witte achterzeilen toegestaan. Het Drentse Lanschap is eigenaar van de Brink, in het contract met hen staat dat reclame verboden is.Het is niet toegestaan om zeilen met uw bedrijfsnaam als afrok kleed te gebruiken. Als iedereen dat zou doen lijkt een mooie fair net een voetbalveld met reclameborden dit willen wij niet in Orvelte. De uitstraling moet landelijk blijven. Uw kraam moet goed worden afgerokt tot aan de grond. Er mag geen voorraad of rommel zichbaar zijn voor bezoekers. Het achterzeil nooit over ons hekwerk hangen dit staat heel slordig vanaf de wegkant. Afval en sigarettenpeuken mee naar huis. De kliko's zijn bestemd voor de horeca. Uitbouwen van uw kraam doet u pas indien alle auto's van het terrein zijn op zaterdag, alleen uitbouwen indien u extra grond heeft besteld. Wie op vrijdag komt opbouwen mag op zaterdag niet meer met de auto op het terrein.
Orvelte is een autovrij dorp. Wij hebben een ontheffing voor onze standhouders om op bepaalde tijden door het dorp te rijden. De tijden staan vermeld op de info die u vlak voor de fair ontvangt. Parkeren mag alleen op de door ons aangewezen parkeerterreinen waarvoor wij de kosten dragen. Ongeveer 2 maand voor de fair ontvangt u een factuur per mail wilt u deze altijd tijdig voldoen? Wij promoten onze brocante fairs in diverse vakbladen, facebook, veel online promo zoals uitzinnig etc...
Koffie en thee is gratis voor standhouders. Tijdens het opbouwen staat er koffie klaar in de horeca tent. Tijdens opening van de fair dient u uw polsbandje te dragen omdat onze medewerkers niet iedere standhouder kennen. Op zaterdag na 17.00 uur gaan we altijd een borrel drinken met ons allen en hapjes eten. Uiteraard tracteren wij. Dit is heel goed voor de onderlinge sfeer en leuk om elkaar te spreken of leren kennen. Ook indien u voor het eerst op onze fairs staat kom borrelen u wordt echt direct opgenomen door onze gezellige standhouders. Annuleren van een fair graag tijdig zodat uw plek opgevuld kan worden. Bij annuleren vlak voor de fair worden kosten in rekening gebracht. Prijzen voor het sta geld zijn exclusief BTW. In overleg is veel mogelijk als er wat is of u heeft een vraag? Mail of bel even. In de week voor de fair ontvangt u alle info en een plattegrond met uw plek. Zodra uw factuur is voldaan is uw inschrijving definitief. Misschien lijkt het allemaal wat streng maar geloof me we zijn best lief. De mobiele ontvangst in Orvelte is slecht. Sumup werkt aardig goed. Bezoekers kunnen altijd geld opnemen bij de St. Orvelte Poort Dorpsstraat 3a in Orvelte. Nog mooier is om uw klanten te vragen contanten mee te nemen. Ons motto voor de fairs: Sfeer gegarandeerd! Graag tot ziens in het mooie Orvelte.