prepre
 
Ik boek Kerstweekend met singles bij Fletcher Hotel Beekbergen-Apeldoorn 24-26 dec. 2019 met Single Events. Totaalarrangement met inhoud zoals vermeld op de site.
 
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *


Nb. Ken je niemand kent dan deelt Single Events je in op kamer m/m of v/v)
 *
incl. veel, betreft totaalarrangement (zie de site) & boekingskosten.
 Kamer voor mij alleen (twee nachten) € 329
0,00
 *
Indien ja, ik ga er mee akkoord dat mijn voornaam, woonplaats, mob.nr. beschikbaar wordt gesteld aan de overige deelnemers via carpoollijst
 Ja, ik wil rijden/ meerijden (ik heb een auto)
 Ja, ik wil graag meerijden (ik heb geen auto)
 Nee, ik wil niet carpoolen
 *
En ik ga ermee akkoord dat mijn persoonlijke gegevens hier ingevuld worden doorgegeven aan het hotel + zij gebruiken dit niet voor andere doeleinden.
 Ja
Na betaling via dit formulier worden je gegevens verzonden naar Single Events en is je plaats gereserveerd. Een bevestiging wordt verstuurd naar je e-mailadres (/ kijk in je spambox).
Uiterlijk 20 dec. ontvang je per mail nadere info, carpool-, en paklijst.

Nb. Op de site bij het event nog aanmelden via de knop (dit staat los van dit boekingsformulier) en daar vind je ook alle informatie over dit weekend: https://single-events.org/activiteit/activiteit-adv-singlevakantie-de-vijf-sleutels-naar-een-nieuwe-relatie-fra

LET OP! Controleer of je betaling gelukt is (je ontvangt dan namelijk een bevestiging met 'Betaald'. Pas dan is je plaats gereserveerd. Is je betaling niet gelukt? Vul het formulier dan nogmaals in en betaal via Ideal via dit formulier. nb. voor de dan geldende prijs (als de prijs inmiddels verhoogd is kun je geen aanspraak meer maken op je eerdere boeking, met lagere prijs)
nb. en niet zelf het geld overmaken: betalen via het formulier via Ideal.

NB Vragen? Mailto:petra@single-events.org
 
Betaalmethode iDEAL  
Mister Cash
Anti-spam *
1 + 1 =