prepre
 
 
Waarborgpaletten worden 100% terugbetaald indien U ze zelf bij ons terug inlevert.

Hebt U paletten van een grotere afmeting of groter in aantal die U niet zelf kan transporteren, dan bieden wij U de paletten ophaalservice aan.

Wij halen elke 2de en laatste vrijdag van de maand de paletten op voor een vast bedrag van €25 tot 10 paletten te verhogen met €2 voor elke palet boven de 10 stuks.

Let op: de ophaalservice wordt niet bij ons georganiseerd, en kan daarom niet telefonisch of op kantoor besteld worden, enkel via dit online formulier.

Neem uw leveringsdocument bij de hand om de nodige info in te geven.

Als U dit formulier invult dan halen wij uw paletten automatisch op, de volgende ophaalronde. Deze wordt afgesloten op woensdagavond 23.59uur voorafgaand aan de ophaaldag. Orders die binnenkomen op donderdag verschuiven naar de volgende ophaalronde.
 
 *
 *
om onze wagens zo goed mogelijk te organiseren vragen wij U op te geven hoeveel paletten U gaat teruggeven.
Let wel op: we nemen nooit meer paletten retour dan geleverd, ook indien U dit zou opgeven. 
 
ophalingsvoorwaarden
------------------------------
* U hoeft niet thuis te zijn voor de ophaling. De paletten moeten wel op een bereikbare plaats staan voor onze vrachtwagen en kraan. Dit betekend dat parkeerplaats moet voorzien worden net zoals bij de levering.
* de ophaling gebeurt op vrijdag tussen 7 en 18 uur. Wij trachtten de prijs zo laag mogelijk te houden door de ideale route te rijden. Helaas is verdere tijdsaanduiding hierdoor niet mogelijk.
* onze chauffeurs zijn opgeleid om in moeilijke omstandigheden te werken. Indien de paletten niet meegenomen werden, dan was het niet mogelijk. In dat geval zullen er foto's getrokken zijn van de site en is het forfait betaalbaar.

* terugbetaling: er wordt een creditnota opgemaakt en naar U verzonden via mail. Dit tegoed kan U ofwel gebruiken bij uw volgende aankoop, ofwel laten overschrijven op uw rekening. In het laatste geval forward U de creditnota naar boekhouding@loyaerts.be
 *
 ja
 nee
U moet akkoord gaan met de voorwaarden om de ophaling te laten uitvoeren

Next