prepre
 
Inschrijving X-Treme ATB Zomercup 2019
Ik wil graag meedoen met de X-Treme ATB Zomercup. Met het invullen van dit formulier schrijf ik me vrijblijvend in voor de aangevinkte wedstrijden. Door inschrijving ga ik ermee akkoord dat mijn naam + woonplaats vermeld wordt in de uitslagen. Verder ga ik ermee akkoord dat ik van ATB Team X-Treme e-mail krijgt over deze wedstrijden en stem ik in met vermeldingen en plaatsing van foto’s, waar ik op kan staan, op websites + sociale media van ATB Team X-Treme of haar partners.
Vrijblijvend inschrijven kan steeds t/m de zondag voorafgaand aan de volgende wedstrijd 
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 Dinsdag 16 april: Kruiningen, den Inkel
 Dinsdag 7 mei: Heinkenszand, Hof Zeeland Stelleplas
 Dinsdag 25 juni: Wolphaartsdijk, de Schelphoek
 Dinsdag 27 aug.: Vlissingen, MTB parcours Weyevliet
 Dinsdag 3 sept.: Wemeldinge, Wemeldingse bos
 *
 *
Anti-spam *
3 + 3 =