prepre
 
Uw eigen ordner of ringband
 
Uw eigen foto's en tekst worden op de linnen omslag van het album gedrukt. U uploadt de foto's vanaf uw eigen computer. Met of zonder hulp van onze templates maakt u een uniek ontwerp.

Dit is de meest creatieve manier met talloze mogelijkheden en variaties van kleuren, foto's en teksten. Het is bovendien zeer eenvoudig en u hoeft geen software te downloaden.

De hoeken van de kaft zijn mooi afgerond en de rand is voorzien van wit siergaren.
 *
 *
 *
 *
 
 
Hieronder kunt u uw afbeeldingen uploaden. (Maximaal 2 MB totaal)
TIP: Om lang wachten te voorkomen, is het verstandig om eerst uw afbeeldingen te verkleinen naar bijvoorbeeld 1280×960 pixels. Ook weet u dan zeker dat de maximale groote van 2 MB niet wordt overschreden. 
Hoe te betalen bij VOORUITBETALING

U kunt het totaalbedrag VOORAF overmaken naar bankrekeningnummer NL36INGB0000899047 t.n.v. boekbinderij Arnold van Zanten.

Vermeld hierbij als omschrijving uw postcode en huisnummer. Na betaling wordt het album binnen 5 werkdagen geleverd. (Wij versturen GEEN acceptgiro's)
LET OP! in deze omgeving werken we met een minimale bestel eenheid. Dit is de multomap, wilt u iets anders bestellen (1 stuks) selecteer dan de meerprijs van het artikel van uw keuze! Voor een groter aantal kiest u het product van uw keuze en geeft u het aantal in. Succes bij uw bestelling wij zullen deze met de grootst mogelijke zorgvuldigheid voor u af handelen. 
Productnaam Aantal
Prijs
Sub
Multomap     
€11.95
€0,00
Ordner     
€13.95
€0,00
Luxe ringband     
€17.95
€0,00
Bestel en verzendkosten    1x
€6.95
€0,00
minimale bestelling --> multomap    1x
€11.95
€0,00
meerprijs ordner (bij bestelling 1 stuks)     
€2.00
€0,00
meerprijs luxe ringband (bij bestelling 1 stuks)     
€6.00
€0,00
Totaal  
Totaal exclusief BTW
Totaal BTW
Totaalbedrag
Overboeking