prepre
 
Vervolgtraining Power Pubers
In 2019 organiseren we graag weer onze korte vervolgopleidingen voor de bovenbouw leerling, de pubers en de kleuters. Hier geef je je op voor de Power Puber training.

Let op! Sensikids coaches ontvangen altijd 25% korting op de studieprijs.
Op al onze opleidingen zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing. Kijk op www.sensikidsopleidingen.nl/kwaliteitsregister 
Extra informatie voor deelnemers die niet onze basistraining volgden:

De opbouw van onze trainingen start met het leren begeleiden van kinderen van zeven jaar tot elf jaar met behulp van onze Sensikidscursussen.
In deze basistraining krijgen deelnemers tevens belangrijke informatie over hoogsensitiviteit in de vorm van lesbrieven.
Onderwerpen: sensitief denken, prikkelverwerking, prikkelprotocol, stressprotocol, aandachtsprotocol, hoogsensitieve en hoogstimulatieve kinderen.

In de basistraining komen de werkboeken Ik ben Oke! en Ik doe het anders en dat is oke! aan de orde.
Ze doen een oefensessie met kinderen uit de doelgroep en kunnen zich -als ze dat willen- na de basistraining in laten schrijven in ons kwaliteitsregister als Sensikids opvoedcoach. Ze kunnen eventueel een eigen praktijk starten als opvoedcoach.

In de vervolgtrainingen ontvang je de informatie over hoogsensitiviteit, prikkelverwerking en sensitief denken niet meer. Je leert dan met onze Sensikids cursussen en werkvormen kleuters en pubers te begeleiden.

Wanneer kun je mee doen aan onze vervolgtrainingen:
Als je onze basistraining volgde.
Als dit niet het geval is waar moet je dan rekening mee houden?

- Als je al voldoende kennis hebt over hoogsensitiviteit bij kinderen en dit kunt aantonen, kun je mee doen aan onze kleutertraining of pubertraining.
- Als je werkervaring hebt met het werken met kleuters en pubers. Bijvoorbeeld: je bent leerkracht of je hebt elders een relevante opleiding of training gevolgd.
- Als je al kindercoach bent met een eigen praktijk. We gaan er dan vanuit dat je voldoende kennis in huis hebt om kinderen te begeleiden.

Heb jij eerder een relevante training/opleiding gevolgd, ben je leerkracht of coach?
Dan kun je zonder meer aan onze kleutertraining of pubertraining mee doen.