prepre
 
Inschrijfformulier Theaterschool Almere
ALGEMENE GEGEVENS CURSIST 
Onderstaande informatie is nodig voor inschrijven en wordt door Theaterschool Almere bewaard tot het einde van het lesseizoen (schooljaar) waarvoor de leerling zich opgeeft.
 *
 *
 Man
 Vrouw
 *
 *
Indien mogelijk graag 2 verschillende mailadressen invullen. Sommige providers blokkeren onze mail waardoor hij niet aankomt. Op dit moment vooral bij veel hotmail/live gebruikers. 
 *
 *
Indien Highschool leerling graag telefoon en email van leerling zelf invullen. 
SCHRIJFT ZICH IN VOOR THEATERSCHOOL ALMERE
 *
 *
 Ja
 Nee
 *
 *
AUDITIE TALENTENKLAS
Na in ieder geval een jaar les te hebben gevolgd bij Theaterschool Almere mag je je, naast je inschrijving voor een reguliere klas (hierboven), opgeven voor de audities. Indien je wordt aangenomen voor de talentenklas zal de inschrijving voor de reguliere klas vervallen. Indien je niet wordt aangenomen zullen we je inschrijving voor de reguliere klas laten staan.  
 *
 Ja
 Nee
 2 / 4
 
CASTING 
Onderstaande informatie is nodig als je in aanmerking wilt komen voor casting en wordt door Theaterschool Almere bewaard tot uitschrijving voor casting (door ons een mail te sturen) of indien er 3 jaar na inschrijving nog geen opdrachten uit voort zijn gekomen.
 *
 Ja
 Nee
* Zo ja, graag de onderstaande gegevens invullen. Zo niet, ga door naar de volgende pagina. 
Voeg een of twee foto's toe als je benaderd wilt worden voor casting.
Let op! Max 2 mb 
 3 / 4
 
TOESTEMMING GEBRUIK BEELDMATERIAAL

Op de theaterschool maken we foto's en video's om u te laten zien waar we mee bezig zijn. Voor ons belangrijk om te kunnen laten zien waar we mee bezig zijn. Opnames worden gemaakt tijdens verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld tijdens lessen, workshops en presentaties/voorstellingen. Ook uw zoon/dochter kan op deze foto’s (en soms in video’s) te zien zijn.

Dit beeldmateriaal kan worden geplaatst op onze website, en social media zoals Facebook, Instagram, youtube.
Zo krijgen u en andere ouders een kijkje in de lessen etc.
Ook kan het gebruikt worden voor publicatiedoeleinden bijvoorbeeld op een flyer, in de krant of een programmaboekje.

Natuurlijk gaan we zorgvuldig om met foto’s en video’s. Wij plaatsen geen foto’s waardoor leerlingen schade kunnen ondervinden.

We vragen uw toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal van uw zoon/dochter.

Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons, of in onze opdracht worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere ouders foto’s maken tijdens bijvoorbeeld presentaties/ voorstellingen. De theaterschool heeft daar geen invloed op, maar wij gaan ervan uit dat deze ouders ook terughoudend zijn bij het plaatsen van foto’s en video’s op internet.
 
 *
 Ik geef toestemming voor het gebruik van beeldmateriaal zoals hierboven omschreven.
 4 / 4
 
BETALING
Door het formulier in te vullen en te versturen naar Theaterschool Almere verklaar dat ik het inschrijfformulier alsmede de algemene/ betalingsvoorwaarden (https://www.theaterschoolalmere.nl/algemene-voorwaarden) en de Privacy verklaring (https://www.theaterschoolalmere.nl/privacy-verklaring) goed heb doorgelezen. Ik ga akkoord met de algemene/ betalingsvoorwaarden en Privacy verklaring en verbind me voor de duur van de aangegeven cursus/seizoen aan Theaterschool Almere.
AKKOORD ALGEMENE/ BETALINGSVOORWAARDEN en PRIVACY VERKLARING
Onderstaande Naam, plaats, datum is ter vervanging van de handtekening.
 *
 *
 *

Next