prepre
 
Inschrijfformulier lidmaatschap Zwaluw V.F.C.
PERSOONLIJKE GEGEVENS 
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
(factuuradres)
DIGITALE SPELERSPAS
Vanaf 11 jaar is een digitale spelerspas nodig. Installeer de voetbal.nl-app en upload je profielfoto. De foto mag een zwart-wit of kleurenfoto zijn; foto’s met zonnebril e/o pet worden niet geaccepteerd.  

(digitale spelerspas)
 2 / 4
 
 *
 *
 *
 *
 *
 3 / 4
 
CONTRIBUTIE
Het bestuur van Zwaluw VFC heeft besloten om te professionaliseren en met de inning van de contributiegelden een samenwerking aan te gaan met NIKKI.

Concreet betekent de samenwerking met NIKKI dat zij uw contributie via het NIKKI-systeem verwerken.
U ontvangt een e-mail met een iDEAL-betaallink, met daarin de mogelijkheid om de contributie in één keer te voldoen. Ook is het mogelijk om de contributie in maandelijkse termijnen te voldoen. Bij de betaling van contributie in maandelijkse termijnen worden administratiekosten in rekening gebracht (10 procent van de contributie, met een maximum van 19 euro). Wanneer u de contributie liever in één keer wenst te voldoen vervallen deze administratiekosten.

 
Met het digitaal ondertekenen van dit formulier verklaart u tevens akkoord te gaan met de reglementen van de KNVB en van Zwaluw V.F.C. 
 *
 *
 4 / 4
 
VRIJWILLIGERS
Als voetbalvereniging houden wij ons natuurlijk voornamelijk bezig met voetbal. Toch worden wij steeds meer geconfronteerd met onderwerpen waarvan we niet altijd voldoende kennis en kunde in huis hebben. Mogelijk heeft u dergelijke kennis wel. Hierbij vragen wij u dan ook uw beroep / functie aan te geven zodat wij u, indien nodig, kunnen benaderen voor (gratis) hulp / advies. 

vanaf 15 jaar
Na verzenden van dit formulier ontvangt u direct een bevestiging in uw mail-box!

 

Next