prepre
 
Reserveringsformulier Dierenhotel Disorojo
Via het onderstaande formulier kunt u een reservering plaatsen voor uw huisdier(en). Nadat u het formulier heeft verzonden, verschijnt er een automatische bevestiging in beeld dat het formulier succesvol is verzonden.

Klik hier om het reserveringscontract te bekijken

Wilt u uw huisdier vandaag nog brengen? Neemt u dan eerst telefonisch contact met ons op.

Wij nemen uw reserveringsaanvraag binnen 24 uur in behandeling. Indien u geen reactie heeft ontvangen verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen.

LET OP: CONTROLEER EERST UW SPAMFOLDER! Vooral bij gmail / hotmail accounts wil het wel eens voorkomen dat deze in de spam terecht komen.
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
Indien uw huisdier geen entboekje / paspoort heeft, vraag uw dierenarts dan om een schriftelijke verklaring welke u meeneemt bij het brengen van uw huisdier(en).
 *
 *

U kunt hier nog extra informatie aangeven mbt medicatie of bijzonderheden
 *
Na het verzenden van het formulier ontvangt u automatisch een bevestiging per e-mail (check ook uw SPAM-folder / ongewenste e-mail als u niets ontvangen heeft). Indien u geen bevestiging heeft ontvangen dan vragen wij u om telefonisch contact met ons op te nemen aangezien wij de reservering dan ook niet hebben ontvangen.