prepre
 
Opgave formulier Korte beroepsopleiding Basis Sensikids coaching
Sensikidsopleidingen start een nieuwe groep in Utrecht (maximaal 10 personen) om na afloop van acht trainingsdagen onze Sensikids cursussen voor kinderen van 5-15 jaar te kunnen aanbieden in uw eigen coachingspraktijk of in deeltijd naast uw reguliere werkzaamheden.

Het gaat om een korte opleiding waarbij u op thuisopdrachten, zoals oefensessies met kinderen, mag rekenen. De opleiding is zeer geschikt voor deelnemers die eerder een coachingsopleiding volgden om (hoogsensitieve) kinderen te kunnen begeleiden, leerkrachten en IB-ers, en ook voor starters die bereid zijn thuis extra te studeren. Voor de laatste groep is een digitale toetsing mogelijk.

Trainer voor de opleidingen vanaf 2020 is Janne Hofman.

De data in Utrecht/Amersfoort: donerdag en vrijdag 27 en 28 februari 2020. Vervolgdata: 5 maart, 2 en 23 april, 14 mei en 4 en 18 juni 2020.


Zie voor de inhoud onze informatie op www.sensikidsopleidingen.nl

Thuisopdrachten:
Inlezen voor elke trainingsdag. Je ontvangt daartoe voor aanvang van en gedurende deze korte opleiding een aantal lesbrieven (verwachte extra studietijd: 4 uur per week).

Oefensessies met oefen cliënten vanaf vijf tot en met vijftien jaar.
Verslaglegging van de sessies.

Het schrijven van een korte paper (maximaal 6 bladzijden) over hoogsensitiviteit bij kinderen met informatie die u aan ouders zou willen geven.


Naar verwachting is er een extra studiebelasting van 4 uur per week gedurende de tussenliggende periode. Van deelnemers wordt verwacht dat ze zelfstandig de opdrachten voorbereiden en uitvoeren en dat ze zich voldoende hebben ingelezen als de trainingsdagen starten of de onderwerpen die aan bod kwamen in de studiedag terugspiegelen.

Om de oefenopdrachten goed te kunnen uitvoeren bestellen deelnemers een aantal werkboeken en ontvangen ze een lesbriefmap met praktische materialen. Er is daarnaast een lees (bronnen)lijst, die niet verplicht is, maar wel wordt geadviseerd.

Zie voor de volledige informatie over deze opleiding de opleidingsgids. Deze vind u op: https://www.sensikidsopleidingen.nl/downloads

VOORWAARDEN:

Studiekosten € 205 per trainingsdag. Korting 2019-2020: € 205
Waarvan € 235 inschrijf/annuleringskosten.
Totaal € 1435 voor deze verkorte opleiding voor professionals.
Studiekosten werkers in het basisonderwijs:
€ 1230 Vrijstelling Puber module. Hierover communiceren we graag met u via de mail.Geef hier aan dat je in het basisonderwijs werkt en op welke school. Wij nemen graag contact met je op na de inschrijving.

Inclusief drie lesbrief mappen met benodigde, kopieerbare materialen.
Exclusief werkboekpakket ad € 65.

Na deze digitale inschrijving heb je 2 weken de tijd om tot een definitieve keuze te komen. Daarna geldt je inschrijving als definitief en gaan de annuleringsvoorwaarden in.

Je ontvangt na 2 weken een factuur ad € 235 voor je inschrijving voor deze opleiding. Dit is tevens het bedrag dat je verschuldigd bent indien je annuleert.

Annulering: tot 3 weken voor aanvang zijn de annuleringskosten verschuldigd.
Nadien is geen annulering meer mogelijk. Je kunt eventueel voor vervanging zorgen.

Lees s.v.p. ter aanvulling de voorwaarden op www.sensikidsopleidingen.nl en in de opleidingsbrochure die u kunt vinden op de pagina downloads en in de agenda. *
 *
 *
 *
 *
 *
 Ja
 Nee
 Ja
 Nee
 Ja
 Nee
 Weet ik niet
 *
 Ja
 Nee
 *
 Ja, graag!
 Nee, dank u.
Bedankt voor je belangstelling en inschrijving! Je ontvangt direct een bevestiging via de mail. Wij zullen je persoonlijk bevestigen binnenkort. Als je vragen hebt, kun je ons mailen: wijzeouders@hotmail.com.