prepre
 
Via dit online registratieformulier kun je aangeven voor welk Marathonpakket je je wilt inschrijven en wat de workshops van je eerste, tweede etc. tot en met zesde keuze zijn.

Ook kun je hier aangeven of je als Marathondeelnemer kaartjes wilt bestellen voor de Shimmy Shake Show op zaterdagavond (aanvang 20.30 uur). Deelnemers aan de Workshop Marathon krijgen korting op de voorstelling: je betaalt geen € 17,50 maar slechts € 12,50 voor een kaartje!
Let op: dit aanbod geldt uitsluitend voor workshop deelnemers! Overige kaarten kunnen via www.liteside.nl online worden besteld of aan de zaal worden gekocht.

Je aanmelding is pas definitief als je het inschrijfgeld (en betaling van eventuele kaartjes voor de Shimmy Shake Show) hebt overgemaakt op het rekeningnummer 18.44.698 (ING Amsterdam) op naam van Stichting New European Cultural Collaborations onder vermelding van 'Marathon Workshop'. Na ontvangst van je betaling sturen we je een bevestiging via e-mail.

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen, maar is een workshop snel vol, dan moeten we je elders indelen. Geef daarom op het formulier zoveel mogelijk de rangorde van je keuze aan, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Deelnemers die van te voren online hebben geboekt en betaald, krijgen van ons bericht van hun inschrijving en worden direct geplaatst. Schrijf je je pas tijdens het festival in, dan kun je ook pas op dat moment in een workshop worden geplaatst. Dus meld je snel aan, dan ben je verzekerd van een plek in de workshops van je keuze! 
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *
 *